onsdag 19 mars 2014

Tävling - Vinn din balklänning!



Tävling - Vinn din balklänning från Blue Crown Fashion - Sweden!
Då kör vi igång den utlovade tävlingen där ni kan vinna er balklänning i chiffong. Axelbandet med blommorna kan man ta bort om man vill, så att det blir en tubtopp klänning.  Vad Ni skall göra är att

Steg 1: Gilla oss på Facebook
Steg 2: Skriva en kommentar här på bloggen varför just DU skall vinna balklänningen. 

Tävlingen avslutas den 30:e april 2014. Vinnaren kan då välja ur färgerna mörklila, kornblå eller korall.
Vinnaren får sin klänning ca. 15 maj 2014.

Vi på Blue Crown Fashion utser den bästa kommentaren och vårt beslut går inte att överklaga.

Lycka till!


37 kommentarer:

 1. Hej Jag skulle vilja vinna den fina balklänningen till min sista år i grundskolan i 9 an som är någonstans i sista maj, Såklart älskar jag långa fina känningar och tycker den snygga balklänningen som man kan vinna är något som kommer att hjälpa mig se fin ut i avslutnings balen i 9 an därför vill jag ha chansen att vinna den snygga balklänningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för er kommentar och lycka till!
   Mvh, Blue Crown Fashion

   Radera
 2. Hejsan!

  Jag är en tjej som går tredje året på gymnasium i Helsingborg och ser mycket fram emot balen som närmar sig.

  Jag har åkt förbi butiken några gånger och varje gång fastnat för klänningarna i skyltfönstret.
  Min motivering är att det verkligen skulle vara en ära ett få bära den vackra Blue Crown Fashion-klänningen till balen. För då är det ett av de få tillfällen då man kan få känna sig som en prinsessa för en kväll, varje flickas dröm.

  Vill tacka för möjligheten att få vara med i tävlingen och ser fram emot att förhoppningsvis höra från er.

  Vänliga hälsningar

  Lubov Sadinmaa

  lubovsaa@hotmail.se
  076-0910550

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för er kommentar och lycka till i tävlingen!
   Mvh, Blue Crown Fashion

   Radera
 3. hej,jag skulle vilja vinna den fina balkklänning eftersom nu på sommaren kommer jag att gifta mig.Tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för kommentaren Giorgos, lycka till i tävlingen!

   Radera
 4. Jag skulle vilja vinna den för den skulle passa fint på alla tillställningar som blir nu framöver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för kommentaren Solbritt, och lycka till i tävlingen!

   Radera
 5. Jaa denna fina klänning skulle jag väldigt gärna vilja vinna.

  Har en brudtärna som är ledsen för att hon och vi inte har råd med att köpa en fin klänning till bröllopet. Hon vill helst ha en riktigt fin klänning och inte något som någon gäst kan komma i på bröllopet. Så hoppas hoppas verkligen att vi vinner och får uppfylla tärnans stora dröm att vara fin på bröllopet

  jojossan89@hotmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för kommentaren Jossan/Ola, och lycka till i tävlingen!

   Radera
 6. jag gillar er på facebook! :) jag skulle ge denna vackra klänning till min bästa väninnas lillasyster i present så hon kan ha den till studentbalen i sommar! vet hon skulle bli jätteglad då!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för kommentaren Maria,, lycka till i tävlingen!

   Radera
 7. Hej! :)Jag skulle vilja vinna en vacker balklänning som jag kan ha på min examenscermoni och examensgask! Jag har pluggat till lärare i 4,5 år och är äntligen färdig till sommaren! som student har man dåligt med pengar och jag vill så gärna vara riktigt vacker och fira min speciella dag! :)jag gillar på facebook!/Gabriella Ekdahl
  Mail: pepsan4@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Hej Gabriella, Tack för kommentaren och lycka till i tävlingen!

  SvaraRadera
 9. Hejsan!
  Anledningen till att jag vill vinna är för att först blev jag lovad av mamma att jag skulle får en balklänning av henne. I februari hände det någonting så jag inte längre har en sådan kontakt med henne längre. Sen dess har jag tvekat och går på balen. Jag har alltid viljat gå på en bal men pga dessa omständigheter så har de fått mig att tveka. Jag bor nu med min pojkvän och han tjatar hela tiden att jag ska gå och att han skulle stå fört. För själv har jag inte en krona och jag har så dålig samvete över att han ska behöva betala balen, mat o allt. Mitt liv har förändras totalt efter det här. Därför skulle jag vara så hemsk tacksam om jag vinner en balklänning, skulle kännas bra om min pojkvän bli ca tusenlapp rikare. Skulle betyda så otroligt mycket!

  Mail: nawasamut95@hotmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Naw,
   Tack för din kommentar och lycka till i tävlingen!

   Radera
 10. Hej! Jag är gärna med och tävlar! Min dotter tar snart studenten och har samtidigt som hon går i skolan slitit med att arbeta i affär den ledig tiden. Att ta studenten är ju dyrt och hon kämpar verkligen för att kunna fixa det mesta själv eftersom hon vet att jag har mycket utgifter ändå med hennes åtta syskon. Hon beställde en klänning från utlandet i vintras och när den kom blev hon så besviken. Måtten var inte bra alls trots att den var måttbeställd. Nu tappade hon lusten att gå på balen och tycker att studenten inte alls känns lika skoj. Så mycket bortkastade pengar på en klänning som inte blev bra =( Jag vill så gärna att hon går på balen o Loka Brunn i juni och jag vill se henne glad och förväntansfull igen. Det skulle betyda mycket för oss båda =)
  Lotta / lottasundin6@hotmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lotta, tackar för kommentaren och lycka till i tävlingen!

   Radera
 11. Hej! Tror att det är något som jag, "Askungen" alltid drömt om... att få gå på bal :)

  Siv

  zzzkatten@hotmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Siv,
   Tack för kommentaren.. lycka till i tävlingen!

   Radera
 12. Jag har alltid förtrollats av Blue Crowns magiskt fina klänningar, ack har jag inte haft några extra pengar att slösa på mig själv! Jag önskar därför, innerligt, att vinna denna underbart snygga klänningen till min dotters bröllop!

  optific@gmail.com

  SvaraRadera
 13. Jag älskar färgen lila! Mycket av det jag äger är lila, färgen har blivit min flagga. Samtidigt som jag fascineras av hur klänningen är designat, den är så glamourös! När jag ser den känner jag direkt att det är min perfekta "true match". Den är så fantastiskt vacker, i den kommer jag känna mig som en prinsessa klädd i min favorit färg.
  *Håller tummarna*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Agatha, Lycka till i tävlingen!

   Radera
 14. Jag har fått äran att vara brudtärna på min systers bröllop i augusti. Jag längtar så jag spricker, men jag har ingen aning om vad jag ska ha för klänning. Denna är ju supersnygg och jag vet att min syster kommer älska den lika mycket. Skulle så gärna vilja få bära denna klänning i augusti, har aldrig haft en långklänning och de ska ha frack/ uniform som klädkod eftersom systerns man är pilot. Då passar ju denna perfekt.

  Gillar på FB och delar Tina Carlström.
  Kram från Tina
  christinecarlstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 15. Steg 1: Självklart gillar jag Blue Crown Fashion massor på FB (Annika Nilsson)

  Steg 2: Nåja, vad är väl en bal på slottet…? Den kan ju va fruktansvärt långtråkig, dötrist, tråkig och alldeles… alldeles underbar! Och underbart skulle det varit om jag haft en alldeles underbart vacker balklänning från Blue Crown Fashion när jag gick på balen efter 9:an, studentbalen efter gymnasiet, alla nyårsbaler och långklänningsbröllopsfester som jag har haft glädjen att få gå på! Men nu är det så, att jag har aldrig någonsin ägt en balklänning, trots att jag har och har haft många möjligheter att använda en. Jag har alltid fått låna ihop från släkt och vänner (vilket jag är väldigt tacksam för också såklart), men visst skulle det vara alldeles, alldeles underbart att få äga en egen!
  I år är det dessutom precis 20 år sedan jag tog studenten. Detta kommer firas med en reunion-studentbal med gamla gymnasieskolan inte långt från Helsingborg. Eftersom jag flyttade långt bort direkt efter studenten, så har jag inte träffat mina gamla klasskompisar på 20 år. Men nu har jag flyttat lite närmare mina gamla hemtrakter ("bara"35 mil bort), så jag har tackat ja till reunion-studentbalen och kommer alltså träffa alla igen efter 20 år. Det är SÅÅÅ spännande, men samtidigt lite nervöst. (Det var faktiskt nästan så läskigt att jag först tänkte tacka nej...) Självförtroendet skulle definitivt stärkas om jag fick komma som balens drottning iklädd denna ljuvliga klänning! Och det skulle vara helt underbart att äntligen få äga en alldeles egen balklänning! Hoppas så mycket det bara går, att denna ljuvliga klänning flyttar hem till mig!

  Annika Nilsson
  aneritrea@hotmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annika, Lycka till i tävlingen!

   Radera
 16. Jag skulle vilja ge klänningen till min älskade sondotter som har ett par tuffa år bakom sig. Nu verkar hon äntligen ha hittat rätt och som en uppmuntran skulle jag vilja ge henne denna urläckra festblåsa. Hon är nämligen bjuden på en stor bal men oroar sig för hur hon ska kunna skaffa en tillräckligt fin klänning. Denna skulle klä henne perfekt! Vi skulle bli lika lyckliga båda två om jag kunde ge henne den!
  Gillar på FB.
  i.ronnlid@gmail.com

  SvaraRadera
 17. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 18. Gillar på FB.

  Den senaste tiden har mitt liv varit fullständigt upp- och nervänt då min man lämnatt mig, jag har blivit sjukpensionär, jag har tvingats flytta, och båda mina katter har blivit sjuka. I perioder har jag inte sett någon framtid, men med hjälp av min fantastiska familj och mina underbara katter är jag på väg mot en ljus framtid trots all problematik. Jag har fått tillbaka min livsgnista och jag är villig att kämpa igen! När man läser det jag skrivit låter det som om jag vore 50 år eller äldre, men faktum är att jag bara är 30 år och jag har hela livet framför mig! Med mitt nya boende har även ett helt nytt umgänge kommit och nu avlöser de fantastiska festerna varandra. Jag önskar att jag kan hälsa mitt nya liv välkommen med en helt ny klänning som kan få mig att känna mig vacker och värdefull!

  MVH

  Victoria Svensson Utas
  victoria@svenssonutas.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Victoria, Lycka till i tävlingen!

   Radera
 19. Hej!
  Gillar redan på Fb.

  Askungen var den lilla flickans älsklingssaga i Disneyboken, inte för handlingen men för den underbara bilden på klänningen. Jag kunde aldrig se mig mätt!

  Till balen i 9:an försökte jag själv, likt mössen i sagoboken, sy en likadan skapelse i rosa. Jag klippte fel på en våd och fick köpa till flera meter, men som tur var fanns det kvar på tyglagret i butiken.

  Studentklänningen i blått siden syddes för hand av en skräddare i Thailand så långt i förväg, att jag gått upp i vikt och fick sätta i en säkerhetsnål i sista stund före färden i limousinen.

  Det behövdes ingen balklänning under studietiden i Lund, då jag fokuserade på examen och inte hade råd att tillhöra festprissarna!

  Någon brudutstyrsel som gräddbakelse ser det inte ut att bli på länge än, men evig tärna duger gott. Härligt kunna frossa bland alla lyxiga modeller, färger och tyger. Jag har hyrt alltifrån prinsesskreationer till enkla, eleganta fodral till mina vänners bröllop. Hade jag bara haft en klänning i rappet kunde jag fått uppleva ett riktigt slottsbröllop. Men jag fick bara stå utanför och ropa ut brudparet och hjälpa mamma skriva ett lyckönskningstelegram.

  Drömmer om en vacker långklänning i min vuxna garderob för att kunna kasta mig iväg med kort varsel. En indier som jag blev god vän med på Irland, då vi arbetade ihop, har tvingats hem. Nu ska hans föräldrar välja ut hans tillkommande och jag är bjuden på bröllopet. Oh, vad spännande det kommer att bli! Vinner jag den ljuvliga balklänningen packas den ner i resväskan med kurs Indien! Och nu för tiden håller jag vikten och kommer överlycklig in och provar en 38:a!

  Mvh
  Emelie S
  mimma82@spray.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Emelie, Lycka till i tävlingen!

   Radera
 20. Hej,

  Jag skulle bli överlycklig om jag fick vara fin i en klänning från Blue Crown Fashion. Jag har ofta suktat efter en vacker balklänning och jag är ofta inne på er blogg och facebooksida för att se era underbara kreationer. Nu håller jag tummarna för att just jag ska vinna den fina klänningen så att jag kan känna mig som en prinsessa.

  mvh,
  Lisa Jönsson
  lisajjonsson@gmail.com

  SvaraRadera
 21. Hej Lisa, lycka till i tävlingen!

  SvaraRadera